infinity

is it too late to apologize?

min kamera är paj.

froze

my heart is crippled by the vein that I keep on closing. you cut me open and I keep bleeding.

conditional

294985-283

hej hoppla där fick vi till det. perfekt. hawaii idag, 100 %. allt vintage utom crocker-jeansen. så det så. annars är det jul snart och jag längtar kopiöst. plockade lingonris medan solen var uppe, och för en kvart sedan blev kransen klar. sweet talk.

candid

image280








































 


öppning på jobbet, möte med chefen, jordgubbssås på skjortan för att jag är lat när jag öppnar och inte tar på mig arbetskläderna på en gång. helt klart en härlig dag. för jag slutade 16, så jag jobbade inte ihjäl mig idag. men det kommer bli en tung vecka. njuter idag, och imorgon.

lalala.. livet rullar på. allt är lite mongolit sådär. men det är väl som det ska vara.

är bara förbannad på folk som tar överpriser på loppisar. "om din dotters klänning som din mamma sytt för hand är så himla precious att du måste sälja den för 70 kr kan du ju låta den vara kvar hemma!" plus att hennes unge sålde en GinaTricot-kjol för 70 kr. (som säkert inte ens kostade 50 kr på den rea hon hittade den på.) men hon promotade den på sin bloggdärför var den väldigt cool. jag skrattar mig naken. vad har hänt med mänskligheten?

jag fick med mig två väskor i alla fall. mycket nice. och för någon dag sedan hittade jag ett långt linne på h&m som får agera klänning. tightsen är tjocka som fan, och mammas. koftan och skjortan second hand. och håret mitt eget. jo. and my new found lover.
 


renewal

294985-279

jag lutar nästan alltid åt samma håll. tix, bekvämlighet. men det är så det är. kanske gör jag likadant i livet också. ibland verkar jag lura mig själv också. just nu är jag lite för rationell. jag känner inte efter. hittar mig inte i nuet, utan lever i det förgångna och framtiden. måste känna efter nu. tror jag är mig själv på spåren. minns hur jag brukade säga för 5 år sedan kanske: "gotta let go when you need to". vilket är sant, men nu vet jag mer: "gotta stay strong and hold on when you need to".  det är mycket som händer just nu. och jag kan inte säga något om framtiden. samtidigt är det jag som bestämmer min framtid. så är det alltid. har ätit chips och juleskum, druckit julmust och blivit vis av Sex and The City. av någon underlig, eller kanske inte så underlig anledning får jag alltid de rätta svaren på de frågor som finns inom mig av att se ett avsnitt. och de lyckas alltid spegla mitt liv rätt.

clear

  
några dagar. jag är sjuk. och förstörd, ibland

this is my december. this is my time of the year. this is my december. this is all so clear. this is my december. this is my snow covered home. this is my december. this is me alone. and I just wish that I didnt feel like there was something I missed. and I take back all the things I said to make you feel like that. and I just wish that I didnt feel
like there was something I missed. and I take back all the things I said to you. and I give it all away just to have somewhere to go to. give it all away to have someone to come home to. this is my december. these are my snow covered dreams. this is me pretending. this is all I need.
 
 

RSS 2.0