germination

294985-114
vad som är störande idag är folk som inte kan hålla upp med mitt tempo. skulle utbilda en tjej idag på jobbet. gick väl inte sådär jättebra. jag ska fan ha bättre tålamod nästa gång. men totalt negativ attityd? jag pallade inte det som grädde på moset när hon även var helt seg och långsam.

men. min baby kom till jobbet och överraskade mig med after eight's anytime. very pleasant. och jag hade fixat en klockren outfit på morgonen. gick upp en timme innan jobbet och hann både äta frukost, läsa tidningen, sminka mig, packa en ny väska och sy om ett par byxor och fixa en skön loosefit-tröja md hjälp av en sax. mycket nice. jag gillar min kreativa ådra. den gör mig levande.

 

p&p jeansjacka, vit sweat som är sönderklippt, flätade mörkblå skor, patchworkväska i många färger, second hand. jeans och halsband (fick av baby) h&m. klocka Gran.

min baby försöker sova och jag ska kila dit och hålla om honom. han är det vackraste jag vet.

commons

294985-113
jag har haft en bra dag. trevligt jobb idag igen. mycket mys. sen en trevlig tur på stan med en vän. men nyss började jag känna mig fett less. det började iofs tidigare idag då jag insåg att jag hade på mig fel kläder. eller egentligen för tråkig kombination. jag kan nämligen inte ha på mig en outfit som kan placeras i ett fack, utan jag måste vrida och vända och göra det till något eget. och lixom, jeans, t-shirt med "tryck" och en hood. come on. det ordnade sig iaf senare då en bohemtunika åkte på efter en secondhand-sväng. anyways, jag behöver nya tjejkompisar. några som förstår mig, har liknande intressen och förstår värdet av att vara lojal och inte trampa någon på tårna. det ska bli så jävla skönt att slippa den här staden och börja om på nytt. iofs hade jag nog en rätt bra chans att utveckla mitt umgänge med Kläddesignkursen, men den tackade jag ju nej till. fast jag ska ju självklart gå den någon gång i mitt liv. och jävlar.

  

jag hann även med en hel del shoppning idag. ring, armband och hårsnoddar h&m. plus bruna och svarta jeans (rea) samt presents for my baby brother. plus en dinglande svart prisma som ska bli ett halsband och strumpbyxor. grå och svart brodyr med ringar, inga rosor. hursomhelst haffade jag lite smycken, eftersom jag glömmer dem när jag börjar kl 7 och inte får ha smycken på jobbet. den orangea tröjan är second hand och pärlorna skaver på insidan. hood och byxor (sqin) h&m. shoes second hand, och sen så blev det tunikan istället .

zilch

hahhahaa.. jag börjar jobba om 7 timmar och 40 min.

  

jag körde på softa skor idag i kylan. helvete vad kallt det var. second hand såklart. och så min snajsiga jacka från h&m. second hand väska, tröja, mammas gamla kofta och jeans från jc. sweet. har släppt av pappa på tåget, umgåtts med mina mamma och sett vilka som åkte ur dansen. trevlig kväll, efter allt jobb. och jobbet.. det är fan nice alltså. trevligt folk där. nu är det dags att sova. får hoppas på att morgondagen blir soft, men jag känner mig lite bortglömd och tagen förgivet. nåväl, det ordnar sig nog.
timbaland fest keri hilson - the way I are

waggle

294985-102 

bättre idag. thank heavens. dags bara att allt blir underbart. men jag ska bli mindre materialistisk och ta vara på mina nära och kära. nu har vad som behövdes hänt, för att få mig att inse vad som faktiskt betyder något.

idag: omsydda lee-jeans, tröja indiska, second hand kofta, armband och väska.
igår: samma saker som då + jeansjackan och mina nya sjal.

update:

min jacka är fabulous. glansig och rolig.  
den är egentligen en mockajacka, som jag vänt ut och in. mycket nice. och mycket lik en annan hypad jacka. idag hade jag också en palm i mitt ena öra (3 kr). sen har jag varit seriös och diskat och gjort en massa andra bra saker för min familj. dags att bli seriös och hjälpa till här hemma. för jag tycker om dem så mycket, och de betyder så mycket för mig. en ny livsstil är på gång. känns riktigt, riktigt bra. nu ska jag njuta av min nya modette, shampo och balsam, bindor och so you think you can dance. och längta lite extra efter en mycket speciell och oerhört omtyckt vän. <3

timid

mycket att göra. baby fyller år imorgon. idag: h&m fynd och second hand-klänningar.

   
I like arteco.

belasting

personalfest. hej och hå.

   
  
1. tröja second hand, skärp tricot, rea, shorts h&m barn rea.
2. kvällens kläder. mammas bikerjacka, strumpor h&m, sydd klänning/linne och fet second hand väska. diverse second hand armband.
3. knapparna hamnade bak, såg inte bra ut framifrån. ångrar att jag inte köpte orginalet second hand.
4. favoritskor och de jag hade ikväll. mormors gamla och second hand.
5. örhängen second hand.
6. nya fynd. linne, linne, sjal, skinnhandskar och randiga jeans (29 kr!!!). lär ju synas framöver.

thunderclap

294985-91
hejdå.

perennial

har haft en mysig dag. skönt att vara ledig. göra så lite som möjligt, eller något. skulle träffa en kär vän ikväll, men ibland vill väl livet annat. får bli en annan kväll. men jag är orkeslös och inställd på vad som är inställt. suck. jamie får kanske rädda mig ett tag. och min älskling såklart.

  

tidigare idag hade jag på mig en sjukt snygg svart klänning. som egentligen är en väldigt stor tröja i ett skjortmaterial med resår i midjan. till det väska och hjärtörhängena som är i mitten på min örhänges-anslagstavla. nu ikväll blir det en jävligt tacky klädsel. sydde just om ett par fussyjeans, eller kapade minst en deci. är jag onormalt kort eller är alla byxor egentligen för långa? fan, jag minns när jag tyckte att byxorna skulle släpa i marken. vilket skämt. och just nu finner jag det ytterst oattraktivt med jeans som veckas längst ner.

inquiry

om folk kunde ta och vara raka. och lojala. om mitt liv kunde rinna på utan brusningar. men det kommer det väl aldrig göra. jag önskar att vänner kunde hålla sig till vänner. förstå att man måste välja sida ibland. och att folk kunde vara raka och säga vad de gjorde, vad som egentligen hände. vara öppna helt enkelt.
jag som var riktigt glad ett tag ikväll. jobbet känns kul, hade trevligt där idag i alla fall. om jag bara skulle kunna få uppleva något underbart

I ain't got no Visa
I ain't got no Red American Express
We can't go nowhere exotic
It don't matter 'cause I'm the one that loves you best
Talk to me girl

higgledy-piggledy

294985-87

























dags för stan och presentletande. scorade 200 på h&m också i presentkort. ska se om jag hittar något fint. framtiden får utvisa. tröja indiska, jeans omsydda lee, lila armband h&m resten second hand.

intimidate

 294985-84 

igår var jag trött. idag var jag trött. men jag börjar bli från min förkylning iaf. jag hade även guld idag, vilket jag brukar undvika, men det var mest för att spännet på väskan var i guld. och halsbandet är cute. båda second hand. shoesen hade ju en guldknapp bak också. bara jeansen är butiksköpta, i åttan. (förutom jackan då förstås. såg den nu.. den är från h&m, rea.) men jag sydde om dem imorse, till stuprör, trots att de var ganska slutet-av-90-talet-utsvängda. igår hade jag egensydd klänning, fixade mockaboots, kofta och väska second hand.

turning



trött, ack så trött. men nu är det dags att flyga iväg på min orangea springare. middag hos älsklingens föräldrar. sen blir det enbart att ta det lugnt. och därmed basta. dålig, bild, men jag orkar helt enkelt inte. tröja och byxor h&m, resten second hand. dags för smycken.

cloudburst

fixat det sista med projektet. trots att jag tagit studenten. sen mötte jag upp mamma på stan. vi tog en lunch och hon shoppade. jag har officiellt köpstopp nu. vilket är ganska skönt, trots att jag hittade en perfekt ento-blus second hand. men annars är jag så less på alla butiker för tillfället. kläderna känns uttjatade. men jag lyckades få på mig lite kläder idag ändå. allt second hand utom byxorna.







kind

image81


stor bild. och mycket vind idag, igen. väska, stor tröja, silverarmband second hand, avklippta jeans Portugal och armband från h&m. men jag ska springa iväg till jobbet, och kanske kolla efter en lampa. ta-taa.


absence

har legat vid stranden idag. det var inte så varmt som det brukar vara. kände hösten komma imorse. det gjorde ont inombords, som vanligt. vet inte varför jag tycker att det är så kämpigt när hösten kommer. jag blir inte stressad över mitt liv eller något, känner mig mest bara tom och hjälplös. hittar ingen glädje längre. så jag hoppas hösten håller sig på avstånd ett litet tag till.

först hade jag på mig linne och väska, second hand, och mammas gamla skärp och shorts. sydde just en kjol på 5 minuter, och tog på mig den här vita tröjan. insåg att jag hade kunnat ha en snygg vit med urringning i ryggen, men jag blir oftast låst och kan bara ha den första tröjan jag tänkte på, ingen annan modell eller nyans. så det blev den gamla h&m-tröjan. och så en second hand - väska, såklart.

   

primetime

294985-71

time to boogie. hittade mocka-boots idag. mad nice när de blev nervikta. har även lite fransar där bak, vilket förmodligen är ungefär så långt jag kommer kunna sträcka mig till fransar. annars, för mycket cowboy och 90-tal.

    

jag har på mig second hand: tröja-väska-skor och shortsen är brorsans avklippta gamla jeans. har även den galet nicea jackan från h&m. vet inte varför jag älskar den, varför den älskar mig. men den har växt bland mina andra jackor, och idag var den redo att flyga med mig. och sen till mitt fynd, för de flesta andra har jag redan visat. men tightsen, som skriker 80-tal är så klockrena. jag blev så glad när jag haffade dem second hand. skjortan och väskan, samma sak, och kjolen har jag sytt själv.

nu är det dags för mig att äta chokladmuffins, choklad och körsbär. solen kommer efter natten. och jag är ledig imorgon. life is good.

twinkle

long time no see. men men. jag har det jag gör. fast just nu känns mycket väldigt konstigt. jag känner mig orolig. magen är ett annat kapitel också. frågan är hur det kommer gå att jobba idag halv-illamående och störtblödande. får hoppas på det bästa. men jag vill inte känna mig rädd längre. inte vakna varje kvart varje natt och kolla på klockan. vet fan inte vad jag är orolig över.

  

men jag har i alla fall lyckats få på mig lite kläder. i förrgår hade jag på mig jeansjackan (som är så perfekt, dock med avtagbara ärmar. ja, det är en barn-jacka), kofta, tröja, väska, halsband second hand och grå byxor från h&m. igår hade jag på mig svart tee i nice tyg med knappar, glittrig blå kofta och en väska, allt second hand. även omsydda, ljusgula och upprullade byxor från h&m (50 kr). mina fynd och vad jag har på mig idag kommer jag med sen. dags för jobb nu. help me.

missing

bråttom bråttom. men här är mina sjukt nicea shoes, som jag fick för en tia, och så my jewelry. byxorna har jag förstås sytt upp nu 10 minuter för sen til festen.

294985-65 294985-66

superb

dags för en kväll med lite tjejer. min favorit, och en vän som jag ska komma närmare nu igen, igen. det ska nog bli trevligt. annars har jag jobbat idag. som vanligt. och sen varit på stan med älsklingen, hämtat ut lite saker second hand, sett beach volleyboll och nu är jag hemma och har svidat om. varmt idag. nästan så jag ville hänga med baby ner i älven, men det får bli en annan dag.

   

först idag hade jag på mig en massa second hand grejer. bodyn är coolast med sömmarna runt bysten. smyckena idag var ett gammalt med hjärtan, second hand - örhängen och ett tigerhalsband sm baby hittade på h&m. (jag har ju samlat på djurhalsband ett bra tag nu. snart har jag en hel farm.) skorna är mormors gamla och boleron fyndade jag på h&m för 30 kr. nu ikväll, inför kräftskivan blir det en kuvertväska som jag verkligen gillar. stor och bra, second hand såklart. (och så ska det bli en massa armband). linne h&m, byxor jc (förra sommaren) och barn - t-shirt second hand. och nej, jag har inte bh på mig så ofta. (fynden kommer nog imorgon, haha. gotta go!)

pant

294985-60

lärt mig nya stationer på jobbet. lagomt kul, men jag måste ju utveckla mig. jag var så trött när jag begav mig till jobbet så jag tog ett par mörkblå byxor oxh skor i samma färg, men inte nyans. katastrof. men min underbara pojkvän körde hem mig så jag fick byta.

det är i alla fall blå byxor från h&m, väska, armband och tröja second hand. hittade de sjukaste tajtsen idag second hand också, men det får jag visa imorgon.

rash

snabba ryck nu, snart är det dans på tv. igår ville inte blogg funka, och jag har ju ett liv också, kunde inte vänta på att det skulle fungera igen. det är mest second hand det här. jeanskjolen sydde jag i alla hast igår, innan det blev en cider framför en fotbollsmatch på storbild på stan. sen ett urval av skor senaste dagarna. klänningen är ett militärlinne jag funnit på Army shoppen.

    

bewilder

blogg är back in buisness. jag är tillbaka med kläderna från igår. skorna var också ett fynd från loppisen, inte ens 10 kronor alltså. så sjukt värt, och de sitter perfekt, trots att fötterna är värme-svullna. jeansjackan, skärpet och klänningen (eg. en kjol) samma sak. väskan fyndade jag på Åhléns halva reapriset-rea. 149 kr blev det för den. mad nice. och så armbanden från h&m, long time ago. nu ska jag åka och bada med mami.

294985-51 



















murmur

294985-50

har varit på paddeltur idag. helt fabulous. mitt hjärta lärde sig snabbt att sitta där bak och styra också. det var nice. blev helt klart en heldag, och jag är rätt trött nu. men jag ska iväg på en match, och träffa en kompis också. jag är nämligen väldigt duktig på att komma och titta på vissa av min pojkväns alla matcher. nu spelar han i så många olika lag också, så det blir en hel del. sötnosen var däremot en ängel mot mig idag och tog mig till en gigantisk loppis där jag fyndade en hel massa. komponerade en outfit utifrån den, men den får förbi hemlig. här är en sneak-peak på några av de 11 saker jag fick för 80 kr.





jealous

294985-48dags för en dag i det fina vädret (?). det är molnigt, dimmigt. galet. men imorgon ska det blir fint väder, och paddlande! idag har jag på mig mammas gamla MarcoPolo-skjorta, svarta shorts h&m, väska (10 kr), halsband (10 kr) och skärp (gratis) second hand. blir nog lite smycken till det här också..



















mentioning

var på Rix Fm festivalen igår. var på Noliamarknaden idag. hittade såklart inget, men det var ändå en trevlig tillställning. fick ju lite samiskt tunnbröd. det är inte fy skam. var på en second hand- räd också, och för någon dag sedan. nu behöver jag inte sy en patchwork-väska, jag hittade en igår för 10 kr. det är mycket fin. och färgglad.

   

idag: jeansjacka gammal, väska (5 kr, skinn) "klänning" (kjol), kofta och halsband + diverse armband second hand.
ikväll: omsydda lee-jeans, haft de sedan åttan, oversize t-shirt indiska (rea) samma smycken och väskan då.
dags för skräckfilm på bio. hoppas jag överlever.

freedom

nu har jag jättebråttom och hela familjen väntar på mig. vi ska se en stor Buddhastaty. vackert.



allt h&m, diverse armband och väska second hand typ (grå h&m).

dandelion

294985-42

lång dag, mycket jobb. en hel del positiv feed-back. jag gillare. nu blir det ledigt några dagar i alla fall. ska bli riktigt nice. på min lunch tog jag cykeln till en Returmarknad, där allt jag egentligen brukar hitta är väskor. Annat i klädväg finns ju inte.. hursomhelst, hittade 4 stycken väskor för det ringa priset 90 kr, sammanlagt.

just nu har jag i alla fall på mig vita jeans (omsydda, köpta på någon JC-rea för flera år sedan), grå t-shirt indiska (rea) och kofta + väska second hand.
och här är väskorna.

insignificant

en mycket härlig dag. oerhört undehållande dag på jobbet, sen en trevlig sväng på stan med en trevlig vän. köpte tyg, ska bli något fint vid ett senare tillfälle. sen min älskling och bullbak. snart ska vi se so you think you can dance också.

  

självklart har jag på mig min randiga och nysydda kjol idag. matchas med blå ribbstickad kofta mormors gamla, ljus jeansjacka gammal från h&m, ribbade svarta strumpbyxor h&m, fiskhalsband jag fick igår av mitt hjärta,  armband, patchwork-väska och skor second hand. sen måste jag bara tipsa om en shimmer-lotion från h&m som luktar väldigt gott (och är silver!!). gillar man apelsin finns den i den lukten också. och dragkedjorna.. ska också bli något fint någon dag. bidra till det fina iaf.

RSS 2.0