static

jag har varit trött och haft ont i huvudet. mamma tog ut mig på en promenad "runt kvarteret", men det blev till en annan stadsdel typ. jag har i alla fall sytt en kjol.
294985-37

fireworks

294985-35 
nej, har känt att topshop inte är något för mig. men bilden var fin och jag kan också ha svarta tights, jenasshorts och en beige stickad tröja. nu är det dags för mig att göra mig klar för jobbet. sen ska jag sy en massa fina saker. längtar till min underbara symaskin.

note: ville bara nämna min pojkvän och säga hej, du fina.

genial

shopping idag. det var trevligt. någon timme för mig själv, någon timme med Em, någon timme second hand. jag fann en hel del saker. det är ju en underbar rea. det är även bullshit att bas-plagg inte är någon hit på rean. jag tycker att det är fabulous. det är enda gången jag känner att det är värt att lägga några slantar på dessa menlösa plagg. kollade på h&m tröjorna med gubbar på och annat. inga storlekar, inte heller så nice som jag hade trott. så det blev en med lite bilar och annat istället. annars får h&m nog vänta lite till hösten. typ.

bild 1: h&m - vit tee med tryck 79.50 kr, svart tee med lila fält rea, smycken rea (typ 4 olika för 39.50 kr sammanlagt).
bild 2: second hand - vit tee-kofta i coolt tyg, sladdrig orange tee (dålig färgåtergivning, den är brandgul), tröja med blommor, patchwork väska (haha, jag vet. men nästa ska jag göra själv) skor med lite bredare klack, mad nice.
bild 3: indiska - gräddvit och svart oversize tröja och en massa massa armband. (total hets på indiska, tag 2 betala för 1). 
bild 4: second hand - tyger tyger tyger. ett kilo = 30 kr.
bild 5: linne, t-shirt-kofta, väska second hand, halsband Åhléns, minikjol, egensydd.
bild 6: örhängen second hand, nyfärgat hår och en halsduk runt huvudet, second hand.
bild 7: skorna från en tidigare bild. galet fräscha.

       

word

 det är en cool gymnastiksko. jag har gått i gymnastik. det var kul. det är också trevligt med fina kommentarer. redan. shit. måste skratta lite åt hetsen över patchwork-väskorna just nu. jag ville ha min i vintras, men min kille tyckte att den var ugly. ha ha. jag slängde just en massa gamla läppglans och läppstift. kill your darlings, right? väskan som alla tyckte var så fin är en ClubHouse väska á la Jane Shilton.

surpass

  

work it harder, make it better. do it faster, makes us stronger. more than ever, hour after hour, our work is never over.


haft en fet dag idag. det är så jävla skönt att man lever. så jävla skönt att man inte har värre problem att bry sig om än om håret är en dm längre eller kortare, eller hur lång arbetsdagen är, eller om det regnar eller inte. jag lever. jag njuter.


en ledig dag imorgon. min favvo (eller en av mina) second hand-butiker öppnar igen, sedan de haft stängt under semestern. yes yes yes. jag är lycklig. ska bli många fina fynd.


idag har jag på mig en kjol i strl 42 som blev en paperbag-waist kjol på mig (när den vill ligga rätt iaf), som jag även köpte på h&m för en 20:a. skor, skärp, väska BK, linne, kofta second hand. armband h&m. även den vita jackan jag fyndade för någon dag sedan, och hemliga örhängen. ha ha. även disney-plåster på min onda hand. ujuj.

- off to a pleasant evening .


eviction

294985-21jag har jobbat med barn idag. det var underhållande på sitt sätt. gjorde några fina halsband iaf. hittade några coola pärlor som snart ska bli något himla fint.

gick en sväng med mamma (<3) på köpcentret, och hon köpte faktiskt lite smycken och en klänning till mig. mycket gulligt av henne.

jeans crocker, väska och skjorta second hand, skor mormors gamla och örhängen h&m (5kr). 


        


idag har jag dock på mitt ett par örhängen jag fyndade igår. passade fantastiskt bra ihop med skjortan jag såg hänga på min klädställning idag. jag har i vanliga fall väldigt svårt för skjortor, men nedstoppad och oversize funkade bra. den är veckad över hela ryggen, vilket är himla vackert.

tremendous

294985-17 
det var kallt igår. sen varmt. sen regn. det var mysigt.
jag klippte bort en dm hår, har numera ett kort fluff (tack vare permanenten). lite gulligt blir det kanske dock så fort det börjar lägga sig som jag vill, och vuxit någon centimeter.

  
gick sjävklart en promenad på lunchen och hittade en massa fina saker på rea, igen. vilket var mycket rogivande. örhängena hittade jag på lindex barnavdelning och var mycket söta. som tur var kom det även en söt dam när jag jobbade och sa att jag var fin i håret. visst, det var uppsatt som alltid, men det stärkte ändå mig. jag berättade att jag hade klippt det samma dag. hon sa att det fortfarande var långt.

(kjol second hand (h&m) linne och ring (rea) h&m, kort lila tröja och halsband second hand, jeans h&m, armband second hand + mammas)


hopeless

    allt går bara åt helvete. nu är min hand förstörd. brännskadad. inte ens nästan roligt. vet inte vad jag ska ta mig till. snart måste denna trend byta riktigt. och det är inte snart som i 3 veckor, utan 2 minuter. max. men jag lyckades iaf klä på mig idag. shorts mammas, linne och halsband h&m rea, väst och skor second hand, och kofta gina för flera flera år sedan.

tröstshoppade såklart lite idag. allt från h&m, på rean. blev inte många kronor när det var halva prisetdamavdelningens rea. armbandet är ju fab det med, finns i brunt också (29,50 kr). killavdelningen det där. nu ska jag försöka känna lite hopp och så småningom lyckas somna med min onda hand.
    

devotion

dags att säga adjö till håret. jag tänker på den underbara kvinnan jag såg igår med kortklippt hår och en son hon såg ut att älska mer än livet. önskar bara att jag kände mig så hel och älskad i samma ovillkorliga grad. har i alla fall lyckats få en tid hos min frisör tidigt imorgon, så det blir inte en så lång väntan. fast jag hatar att behöva klippa mig när jag inte planerat det (och det här är första gången). but he can create miracles.

jag har lyckats få på mig kläder iaf. rea-byxor från h&m (omsydda), väska, tröja och halsband second hand.

fcuk

jag är så jävla dum ibland. tyvärr händer det ofta i samband med mitt hår. nu fick jag för mig att permanenta håret. något som självklart slutade i ett totalt kaos, då mitt hår (topparna i alla fall) för inte alltför länge sedan blev avfärgade från svart, och har gått till blont och runt där i krokarna. helvete helvete helvete. som tur var handlades nya glamour tillsammans med permanenten. och jag fick med ett linne som var så långt som en klänning. blir ju bra när håret är 20 cm kortare och det är fint väder någon dag. helvete helvete helvete.






grunt

jag sydde en odd molly-inrspirerad klänning igår. duk + lakan. love it!

 

revenge

det verkar aldrig riktigt bli någon blogg för mig. min senaste gick åt helvete den med. men nu har jag en ny och helt fabulous blogg. namnet, fruition betyder: åtnjutande av något önskat; njutning (nöje) av något; förverkligande; come to ~ förverkligas, realiseras.

so I'm back, and this time I plan on staying.

jag kör hursomhelst mitt eget race. blir mest inspirerad av människor runt omkring mig, och på datorskärmen, och har börjat bry mig mindre i extremt hypade trender eller haute couture. jag syr en hel del också, gillar att halvt plagiera andras verk, som jag oftast ser i tidningar eller i affärer. annars består min garderob till allt större och större del av second hand. får göra den här beskrivningen lite mer utförlig sen, känner jag.

  
shorts second hand (med numret till ägaren skrivet inuti), body h&m, diverse armband.

RSS 2.0