monochrome

 
stentvätt. hög midja.

indulgent

294985-272 
päls, second hand. galna klackar dna shoes, skipants h&m, allt annat second hand.

awesomeness

294985-271idag har jag på mig en väska, vit kofta och svart kjol second hand, en grå tröja och strumpbyxor från h&m. party on.























yearning

    
  
 


jag kanske skulle börja uppdatera bloggen lite oftare. men kanske har jag ingen tid. men jag har en päls. lite nya skor. en hel del nya koftor och annat smått och gott. och en garderob som fortfarande håller måttet.

Last night, I couldn't even get an answer. Tried to call, but my pride wouldn't let me dial. And I'm sitting here, with this blank expression. And the way I feel, I wanna curl up like a child.

awakened

294985-254

jag sydde en vippkjol. förhoppningsvis är jag påväg tillbaka till mig själv och mitt liv också. det är så sjukt mycket som händer. ännu mer sjukt att exakt allt som skulle kunna hända, i princip, har hänt under 6-7 dagar för mig. men jag har tagit mig igenom det. och jag ler ju, nästan jämt.

har i alla fall sytt en vippkjol som sagt. och väskan var ett tokigt fynd på Myrorna. 30 kr pga en dragkedja som tappat sitt hänge. jag blev galet nöjd. annars har jag svårt för Myrorna. over-prized och överhypat. och justja. nästan svart hår.

   

reverence

awakeness.

betray

   
long time no see.

just nu har jag haft en trevlig, och något kall kväll. 3,5:or i ett vinterlandskap. och jag har inte väl rustad för kylan. men det blev ett långt och intressant samtal, alright. men jag känner mig besviken. en person jag anförtrodde mig, som jag trodde behandlade mig annorlunda än andra och skulle bry sig när jag hörde av mig (som han lovat när vi pratat om det), skrattade tydligen när jag skrev ett trevligt sms en eller två gånger. fan vad ledsen jag blev. det snörptes bara åt i magen på mig. fan ta honom, i alla fall.

en timmes jobb imorgon, sen ska det bli en härlig dag med älsklingen. och nog ska jag ringa en person som jag vet finns där när jag hör av mig också. Em lyser starkare än allt.

(idag har jag på mig försvarets underställströja med finurliga lagningar av småhål över hela tröjan. och en secondhand-kofta + väska och bomullsbyxor från h&m. och justja, jag har köpt de mest perfekta skorna.)

swift

 
ja tänk för att jag tog mig ut idag ändå. sov dåligt. mycket tankar som snurrar i huvudet nu.. men jag fick lite halvdan massage, och som tur var en tid hos tandläkaren. det hela kan avrundas med ryska naglar som skär in i ryggen och banansalva. men jag hade trevligt. dock var det förbannat kallt idag, så jag gruvade länge för duschen som skulle komma sen.

tidigare denna morgon hade mamma skrivit en menande lapp till pappa: "varför är elementet kallt inne på toaletten?" och ville egentligen att han skulle fixa det. pappa fortsatte dock på den provsoriska intercomförbindelsen och svarade på lappen: "det är luft i systemet!", varpå mamma skriver: "well, let it out then!", och så pappa: "done!". av vilken slutsatsen kan dras att jag faktiskt har tagit mig modet och duschat idag. håret för exakt 14 minuter sedan. ogillar att duscha både kroppen och håret samtidigt. för jag vill ju sitta ner i badkaret, och undvika att få balsam på ryggen..

hursomhaver. just nu känner jag mig lite hungrig. men jag är nog mätt. dock väldigt sugen på chokladglass. lyxig sådan. ska försöka få min prins ut på ett vitt snötäcke och erbjuda en mysig promenad till närmsta affär kanske? jag kan ju hoppas iaf.

och jag hittade en del fint idag, helt klart. billig body, strumpbyxor (som jag tvekat över länge) och en fin klänning från barnavdelningen, allt h&m. sen en massa fina secondhand-prylar, varav det genomskinliga skärpet är totalt förskräckligt egentligen. men det andra är fint med massa detaljer. och så en pennkjol, en plisserad, en stickad väst och ett stort linne. och vantar till baby och mig. <3

gaze

294985-247

det är förunderligt hur mycket känslor kan förändras över en natt, eller en dag. för mig i alla fall. jag är lite less och rädd för min nya chef bara. barnrumpan som inte säger något vettigt. idag predikade han om hur jag ska vara en bra arbetsledare och pusha de anställda. men han drog bara anekdoter och metaforer om 100-meterslopp, volter och sen skumma jämförelser med hans andra arbetsplatser. men med lite fula planer som smids i bakrunden med mig och de andra med lite status, eller inte, så klarar jag nog ändå det här. jag vill börja leva.

imorgon blir det arbete igen. men torsdagen ska i alla fall innehålla massage. förhoppningsvis lite tandläkare, men sedan min älskade vän Em, och min underbara karl. och så ska jag sy, såklart. ; )

timelimit

  
jaja, jättekul. klä på sig bör man annars dör man.

heart

Baby we can make it all right
We could make it better sometime

Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby

We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

And it hurts with every heartbeat

complicate


såhär ser det ut i Oslo just nu. jag ska ta min man under armen och ta honom dit snart.

just nu känns allt väldigt komplicerat. men det kommer lösa sig snarast, för det gör det ju alltid med mig. tror det är vintern som spökar, tillsammans med pms och nikotinabstinens.

allt jag behöver är lite mening. vilket förmodligen är det mest svårhittade man ens kan försöka leta efter. och jag måste förmodligen finna den själv.

förstår inte heller varför människor ska vara så arga. så lättretade eller irriterade. varför petitesser ska få spela roll i en alldeles för perfekt vardag. jag tar illa vid mig och hispar upp mig för sådant som inte ens har att göra med mig. känslosam var ordet.

nu vill jag bara somna och glömma denna dag, som trots allt varit uthärdlig som söndag. det finns bara en man att tacka för det. och vad det nu var som gjorde att jag fick sova lite till under dagen och lättademin huvudvärk.

fruitful

294985-242
jag jobbar och står i. lill-chefen. hihi. och så får jag på mig lite kläder på morgonen. har kanske använt det här i två, eller tre dagar nu. har ingen dagsuppfattning. och det funkar ju, det med! men snart är jag ledig. yes. dags för 3,90-godis och älskling.

RSS 2.0