frickin

294985-321 
lite av vad jag hann fynda idag. och en tröja med kebabdressing på. nu är det dags att sussa och drömma om min fina, lilla lägenhet.

crucial

 
igår. och så färgade jag om skor. fast nu är de nästan svarta. båda två. och mitt hår är väldigt svart, ända ner till rötterna. det gjorde jag idag.

defeat

294985-317 
ett litet urval. idag tror jag att jag håller på att bli sjuk igen. känner mig sjukt svag. jag behöver gå tillbaka 6 månader i känsla och leva lyckligt igen. det här livet är ett skämt. det är så kallt. det är så jävla kallt.

felt

  detta har verkligen varit en sjukt mystisk dag. dels har jobbet varit otroligt okontrollerat och jag har inte varit i fas med vad som ska göras. och innan det fick jag inte någon enastående sömn. och jag har en lägenhet på g osv.. allt har bara varit överväldigande. sen igår började det med att jag såg en gammal pojkvän. sedan hör en annan av sig. och idag kommer en man jag dateade ett tag in på jobbet, och ser fortfarande ut som Chad Michael, fast nu med bockskägg. mycket äckligt. men jag får inte vara ifred efter det, utan en riktigt gammal flamma vill bli vän med mig på någon site, och just nu får jag uppmärksamhet av en efterhängsen typ som inte verkar ha ändrat sätt sedan 4-5 år tillbaka. det börjar väl bli vår helt enkelt. och jag behöver komma iväg från denna verklighet bums. lite sol skulle ju inte skada. men nu blir det London först.

measure

det fanns alltid en låt jag fick höra av en kär vän så fort jag behövde fly verkligheten för att allt var hemskt. och jag fick höra den igen idag. tack. och det ska aldrig kännas så mer igen.

Grab your ticket and your suitcase
Thunder's rolling down the tracks
You don't know where you're goin'
But you know you won't be back
Darlin' if you're weary
Lay your head upon my chest
We'll take what we can carry
And we'll leave the rest

Big Wheels rolling through fields
Where sunlight streams
Meet me in a land of hope and dreams

I will provide for you
And I'll stand by your side
You'll need a good companion for
This part of the ride
Leave behind your sorrows
Let this day be the last
Tomorrow there'll be sunshine
And all this darkness past

solitarie

image314
fick just reda på att jag fått en lägenhet. nu blir jag ensam på riktigt. men, jag börjar ju bli van vid det här nu. Elin mot världen. här kommer jag. men jag måste säga att jag är sjukt less på det. I'm holding out for a hero til the end of the night. annars, fuzzy-jeans, mintgrön second hand-kofta och lila body.

pace

 
gårdagens verk och söndagens utstyrsel. jag är lite friskare i alla fall!

humiliate

294985-309  
idag, igår, igår kväll. sjukdom igår och idag. har helt tappat fotfästet. orkar knappt tänka, eller vara vaken. det känns för hopplöst. har nog aldrig känt mig såhär ensam i hela mitt liv. jag är för svag.

transform

    
bilderthe streetwalker
insåg just att det är dags att tänka lite utanför boxen. att börja klä sig mer vågat och utan hämningar, för den här vintern har sinkat ner mig. blir till att sy lite imorgon!

try

294985-301 294985-303 294985-302
alla hjärtans dag. alla lessa dagar. alla lite gladare dagar. mitt liv är ett litet virrvarr, och egentligen gillar jag det inte. men jag tar mig igenom det i alla fall. är lite ledig med min förkylning, vilket är en liten tröst. imorgon har jag verkligen noll planer. det är typ första gången på evigheter, och det känns faktiskt sjukt skönt, och lite läskigt. men idag har hittat fina skor som ska få följa med till London också. 17 dagar kvar nu, sen smäller det. hoppas hoppas hoppas att jag får en lägenhet innan jag drar iväg dit också. men alla hjärtan. I bet there's hearts all over the world tonight, with the love of their life who feel what I feel when I'm with you, with you, with you, with you, with you.

prohibited

tröja och byxor h&m. kofta second hand. jag behöver verkligen resa iväg nu, känner jag. men det är inte långt kvar. gäller bara att härda. skulle bara vilja vakna upp och känna mig trygg igen, känna att allt var bra. fick ångest idag då jag kände att det var vår. det var den sjukaste känslan. våren har ju alltid varit min tid. men jag tror att det blir min tid igen. och att jag får känna mig sådär glad och sprallig som man ska få känna på våren. jag förtjänar det.

gorgeous

294985-298 294985-299

yess. fixat två bodys, varav den lila inte alls var den färg jag trodde. men den är nice ändå, med mitt svarta hår. "jag är ju mörk mamma". "ja, nu ja". har i alla fall ätit mat och sett film med en trevlig vän. det blev step up med chips och godis. börjar fan kunna äta igen, inget mer illamående. tur för mig. ska sova nu, sen blir det jobb. och fan vad jag gillar vinterblekheten och mitt hjärta. peace out.

listen

  
först sliten shopping på ica. tröja och strumpbyxor från h&m, resten second hand. sedan lite födelsedagskalas och film senare under kvällen. nysydd klänning för dagen. imorgon ska jag bli fotbollssupporter och ha en så sjukt skön söndag. love.

enough

image292

idag. kjolen sydde jag igår vid 23.00. peace out.

reunite

  

kameran tillbaka. gamla bilder. dags att sova. skulle vara skönt att sova bort några dagar, eller veckor.

space

jaa. har färgat håret idag. och nu färgas det igen. klippte sönder de 2 tuberna jag använt och tog en slinga som fortfarande var ganska brun. för nu är resten rätt svart. klockan 23.oo börjar jag alltså färga igen. det är kul, när jag tycker att jag själv är ganska lustig och kreativ. var ute en sväng ikväll också och tog en fika. mycket mysigt. nu blir det jobb några dagar, och sedan taggar jag helg. det kommer bli grymt. veckan är som skön så jag är rätt lugn. fattar bara inte var det här jävla magontet kom ifrån. skulle behöva få slippa det känner jag.

grant my last request and just let me hold you. don't shrug your shoulders.. lay down beside me.

ruined

why I never walked away.
why I played myself this way.
now I see your testing me pushes me away.

I need something to believe in. needed a sign, and now that's too late.

RSS 2.0