delightful

    
   

dagarna har runnit förbi mig. jag har gjort annat helt enkelt. men hunnit ta några bilder i alla fall. och fyndat en del.
bild ett: glansiga byxor, h&m (rea) + second hand.
bild två: second hand + reabyxor från Tricot, även omsydda.
bild tre: utgångsotfit från igår. ny klocka förresten! och rea-linne från h&m i strl 40.
bild fyra: second hand väska + skor, strumpor Indiska och leggings från h&m.
bild fem: fina skor och sargade ben.
bild sex: vad jag hade på mig till bild två.
bild sju: de fina armbanden jag fyndade idag! flera djur, i silver. love it.
bild åtta: dagens klädsel då. sydde om tröjan på morgonen. var uppenbarligen inte bakis efter som jag lyckades förvånansvärt bra. byxor Dr Denim och second hand-väska.

nu ska jag fortsätta min underbara dag med min älskling. det är höst, jag är ledig, och allt är så fantastiskt idag. <3

exploit

   294985-186
fucking fabulous. är så trött, men jag har klarat mig igenom en 11 timmars arbetsdag. bragdguld. älskar min kofta idag. den och väskan är second hand. jeans jc, tee h&m. igår (den blå koftan) hade jag också på mig fina secondhand-grejer, jeans från h&m och de fabulösa skorna som jag budade hem på tradera. tacka vet jag jodpusch nu när kylan gör sig påminnd. har iaf avjutit två matcher i kylan (nog för att jag kröp in i bilen) men nu ska jag sova, för att igen gå upp tidigt till jobbet. bara min chef inte är en halvtimme sen imorgon igen..

poultry

   
ey tjejen. har haft en dag på stan. många fina fynd. mest trevligt var intervjun från en lokal tidning om mode. får bara hoppas på att bilden blir söt, vilket den självklart kommer bli iofs. hade ju min nyinköpta mössa på mig. jag trivs. efter stan sydde jag om en mockakjol och ska nu uthärda kylan ännu en kväll bredvid fotbollsplanen. tack och godnatt. (mest second hand eller mammas grejer. någonting från h&m också, förstås.)

velocity

yes, då såg jag piggare ut. hade visst glömt consealern imorse. den som har räckt 1,5 år, är typ världens minsta tub. helt galet, och helt fabulous. för den är kung. har haft en kung dag på jobbet också. försökte snacka med kunderna. fick veta att det är värt med nattjobb, att sperma åker ut i blodomloppet efter sex och gör att kvinnan mår bättre och att jag kan få vem som helst att le. det var ganska trevligt. sen har det hänt.. mycket mer. men jag ska iväg nu. handla eller match senare. we'll see. fick på mig secondhandkläder idag, plus omsydda lee-jeans. typ som vanligt, alltså.

 

excessive

294985-177  
48 motherfucking hours. sen är jag fri. (förhoppningsvis lite innan det också..) de ringde ikväll och ville att jag skulle jobba från 7 imorgon. fuck that! annars saknar jag min älskling bara. sådär på riktigt. i min stilla tristess ikväll sydde jag om ett par brallor också. mammas gamla, som jag knappt kan sitta i. andas går det inte att göra med en midja på 15 cm i diameter. men snygga är de, och höga i midjan. damn alltså. drog på mig mammas ärtgröna braller idag. tröja h&m, kofta promod och resten second hand eller mormors gamla grejer. peace out.

ruddy

294985-175
tokless helt enkelt.
jag vill vara ledig.
en vecka kanske.
kanske 2 dagar.
ladda om batterierna. 
umgås med min Em och min baby.
förstå att hösten är rätt underbar ändå.

 
låta det vara några dagar då min klädsel faktiskt spelar roll.
just nu är det bara till jobbet, sen hem.
där imellan har jag ju andra kläder på mig.
längtar efter ett jobb med civila kläder.

idag fick jag på mig en egensydd kjol.
ett avancerat projekt i skolan.
tee från h&m, asgammal och missfärgad.
skor från din sko.
resten second hand & armband från en arbetskollega..

dreadful

 
fucking terrible day. jag håller på att falla båda gångerna när kameran ska ta kort och jag har varit helt lost typ hela dagen. fan. vill ha pengar nu, och ledighet. hur i helvete ska jag palla morgondagen? det här känns inte bra alltså.

likelihood


I hurt myself today. brände mig. jobbade över. bråkade lite med medarbetarna. så allt suger helt enkelt en hel del. trots att dagen började så bra.. fick ju sova ut och allt. med min älskling. detta var vad jag fick på mig igår innan jag hetsade iväg; body, kofta, halsband och väska second hand. jeans Dr Denim, från Kii.

 
och igår då. värt att nämnas är endast mammas bylsiga syntettights.

conjure

sitter hemma i min pojkväns föräldrars lägenhet. han jobbar natt, fast denna blir bara halv. så han återkommer efter 3, ungefär. tills dess ska jag underhålla mig med Sex and the City och Marabou mjölkchoklad. sweet. men det blir inga personliga bilder idag. stressade som tusan för att hinna bli upphämtad nämligen. packade väskan, sminkväskan, packade ihop stöket efter mitt tappra försök att sortera skohyllan och få in alla sjalar och halsdukar i garderoben i hallen. mamma lär bli stolt, när det väl är klart i alla fall. har väl max 30 sjalar kvar.. hursomhelst, hann bara ta en snabb bild av vad jag hade på mig idag, utan ytterkläder, sedan bytte jag snabbt om till morgondagens outfit, som jag ju har nu ikväll också. hmm.. det blev skumt det där. men jag har svårt för att ha samma kläder två dagar i rad. det är för roligt att byta helt enkelt. och bilderna kommer imorgon. efter jobbet.
 
så jag bjuder på några bilder från det enda gudomliga jag känner till (för något annat gudomligt tror jag verkligen inte på). facehunter. först ville jag bara visa den färg på håret som jag lyckades få igår. (i mitt önsketänkande i alla fall, för nog är mitt hår lite ljusare och lite mer brunt. men det blev betydligt mörkare än jag förutspått, och hela håret verkade bli samma färg, trots att jag bara färgade halva.) jag är dessutom fast besluten att sy en liknande kjol, fast aningen kortare. får se vilken färg den blir. den andra bilden vill jag bara statuera som exempel på varför facehunters bilder är underbara. varför personerna på bilderna, oftast, är underbara. vad jag ser är personer som delvis följer, delvis ratar modet och ser bombsäkra ut på att de har på sig perfekta kreationer varje gång. folk som tror på sin egen grej alltså. och bilderna är alltid så tysta och tidlösa. fångade mitt imellan ett andetag på något vis. ändå sjunger de för mig.

image167

image168

manufacture

294985-166
väska, kofta, t-shirt, second hand. jeans jc.




en fucking halvtrevlig dag. (shit, insåg just hur mycket jag skulle behöva se en halv säsong Sex and the City). anyway, jobbat och hittade äntligen färg. tackade den kompetenta affärsbiträdet som beställde färgen åt mig, den som varit borta i 1,5 månad. färgade bara överhåret och luggen, så det är nog lite ljusare under. men efter två veckor kommer det vara samma visa igen, förmodligen. ett överhår som är för ljust, och en lugg som ser ut som den är ditklistrad från en annan skalle.





homely

fan vad jag jobbar alltså. får ju iofs gratis mat när jag jobbar extra, men idag blev jag bara så mätt att jag helt tappade stinget. kanske hade behövt sova middag eller något. sen har jag haft ett par riktigt dåliga dagar med sviktande självkänsla nu också. hoppas det vänder snart. jag måste ju tro på mig själv.

 
igår pimpade jag med jeansjacka, svart kofta, handskar och silverhalsband. second hand, loppis, ärvt, whatever. idag var jag slapp med sköna jeans, seglar-tee och en mystisk kofta i coolt mönster. det regnade ju så förbannat tidigare. hoppas det börjar regna inatt, jag gillar ju regn.

thrive

 
byxor h&m, resten second hand. dags för loppis.

exquisite

294985-159  

något mysisk dag. allt går inte som man vill jämt. men det blev en trevlig avslutning i alla fall. hursomhelst fick jag en 40 minuters tur på stan (plus låglaktosmjök och en bulle för att jag är 80% norrländsk), eller rättare sagt några second hand-butiker och hittade ett par helt fantastiska skor i min storlek (som plåster på såren för att ett par platåer inte fanns för någon dag sedan kanske..). hittade även den stora fina blommiga väskan. resten av fynden tar jag imorgon. annars så syns min egensydda kjol, tee indiska, kofta h&m, klocka från Gran Canaria (vintras), egengjord ring + mammas gamla och haj-halsbandet. de fantastiska skorna och dagens pumps + strumpbyxor från h&m. och en skymt av några andra fynd. ;)

why do all good things come to an end?

cling

  
blandad kompott. time to go.

liable

   
well, well, tough day. jag började med svarta h&m jeans och second hand-skjorta. jacka, skärp & skor lika så. sen drog jag på mig ett par gamla och ljusa jeans och drog upp skjortan. satt ju förstås och sydde. 10 par byxor syddes upp, varav de ljusa även syddes in. så nacken värker ju, som vanligt. dags att sova och slå in paket. baby bro fyller år imorgon.

wade

294985-149 
klänning, sytt nu på morgonen, strumpbyxor h&m, kort tee-kofta, halsband, jacka, skärpsecond hand. drar på mig samma patchworkväska som jag hade igår också. time to work!

acquit

   
one: topp i akryl och kjol i ull. ingen rolig kombination, men det gick. allt second hand.
two: gårdagen, typ. allt är fan second hand igen, tom den blekrosa koftan. strumpbyxor noll koll dock.
three: val av skor, minus de gröna med rosa lila och grön prick som matchade one.
four: kvällen, iaf. jeans jc, tröja h&m (herr, rea 30 kr), kavajjacka, omsydd och second hand.

nominal

294985-141

två barn blev målade idag. sen fick jag hjälpa till i kaoset. jag behöver vara ledig några dagar. tur det är helg snart igen. 5 dagar, sen ska jag fan avliva min mobiltelefon. men jag har det rätt slappt nu också. räknar timmarna och minuterna till att min man kommer hit. fotbollsspelaren. ; ) jag har unnat mig ett läppglans och en ny rouge idag. tyckte jag behövde lite roliga detaljer i all misär. jag fick på mig en halvdan ekipering idag i alla fall. kom på att jag lite halvsaknar de korta magtröjorna, så de får komma igen lite nu. byxorna och linnet är från h&m, avklippt tröja är mammas gamla och halsbandet hittade jag på Lindex barnavdelning. måste statuera ett exempel också, för att bevisa att uppkavlade ärmar alltid är snyggast, oavsett färg, storlek, om det är en jacka eller t-shirt osv osv..
 

indulgent

294985-138  

gårdagen blev bra tillslut iaf. idag blev det inte så mycket målning. kräftor ikväll i alla fall. och jag jobbar för mycket. däremot vråldiggar jag mina nya boots. shit alltså. annars har jag strumpor x2 från h&m och resten second hand. ska se Sverige vinna nu, förhoppningsvis.

trot

 
linne (strl 40, rea) och byxor (omsydda) h&m, kofta ärvd, nya skor från Björn Borg (rea), väska second hand. nu är det snart dags för jobb. jävla skit-extra-pass jag tar på mig. jag vill vara ledig någon gång. fuck fuck fuck. ska i alla fall ha en underbar kväll för mig själv med Sex and the City. sen blir det barn imorgon. får se fram emot det. och kräftskivan senare såklart. imorgon, helt enkelt.

seemly

image133 
springa springa springa till jobbet. nysydd kjol iaf.

juniper

inte en så rolig dag idag. till en början i alla fall. höll på att bli sen till jobbet, men klarade mig genom att slentrianmässigt kolla på klockan och inse att det var 19 minuter tills jag började. halvtråkig dag på jobbet med fel folk och tråkig attityd samt en ny chef. sen blev jag bränd. ändå mindre roligt. orkade inte paja handen igen, och det var inte ens mitt eget fel lixom. hursomhaver sydde jag i alla fall upp en klänning på morgonen och gladde mig åt att min symaskin var tillbaka. sen fick jag gratis mat på jobbet. cyklade i halv medvind ner på stan (det är inte vanligt) och träffade min bästa och finaste vän. hur trevligt som helst hade vi det, och jag fann en gammal ring och ett urtvättat svart linne. ska bara fixa en grön stor kjol till det. och nu ska jag träffa min gulleplutt och se framemot dansen senare.

  
(klänning, skor, väska, Filippa K-kofta, örhängen, second hand. gamla h&m-byxor + armband och mormors röda mockajackan rättvänd + skinnhandskar.)

accede

294985-128 

idag blev det trots allt den nya skjortan. very nice. den är 100 % polyester och luktar nystruken. riktigt disgusting, egentligen. high five. jag har även på mig t-slef skor med träklack, reptilmönstrad och grågrön väska, skärp, jeansjacka (innan hade jag den bruna bikerjackan i skinn) och svart kofta, allt second hand. örhängen och svarta byxor med sammetskänsla (rea) h&m.

fick igen symaskinen idag också. high five. och 2 par skor på omklackning blir bara 200 kr. och de är klara imorgon. sweet.

nu till något viktigare. jag hade tänkt se Top Model ikväll. trevlig underhållning lixom. men jag måste bara få hata smal-ideal lite mer, ändå. nu har iofs programmet ryckt upp sig. två plus size-modeller är ju inte dåligt. high five. och det är ju bara en som ser rent hemskt smal ut. hursomhelst vill jag egentligen inte hata något, utan jag vill hylla vanliga människor, som ser normala ut. för det är så jävla vackert. det var en sån riktig glad-boost igår när jag såg Nyberg & Törnblom. "du duger som du är", "vill du tycka om dig själv?". jag önskar alla kunde tycka om och acceptera sig själva och sitt utseende precis som det var. "när jag blir smal ska jag skaffa kille, ha snygga kläder och byta jobb" låter ju helt patetiskt egentligen. man duger ju ALLTID lika bra. jag själv har kommit till en punkt då jag faktiskt blir glad och tycker om vad jag ser i spegeln. och det är riktigt fabulous. nu har jag dock inte tid med det här längre, utan ska ägna mig åt en tv och godiset för 48.50 som jag köpte när jag var med pappa och handlade. high five.

palpable

fan vilken sugig dag. det har helt klart att göra med att jag slutat med ett förmodat beroende. men ändå. damn. gick runt som en zombie på jobbet och kunde verkligen inte jobba extra på kvällen, jag var för sliten helt enkelt. dagen blev regnig, vilket förstörde mina planer. baby tog cykeln och jag tog ingen tur till några second handställen. gick hem, 2 km i klackar, satt vid Tv:n och lite vid datorn. symaskinen är halvpaj, så den kunde inte roa mig. (jag som har ett sådant sysug varje dag..) jag hade på mig lite halvtråkiga kläder också. brer ju på alla typer av negativt mående. stor tee (rea, 30 kr) bruna bomullsbyxor (198 kr) h&m, väska Åhléns (rea, 149 kr), uggla Kappahl (29,50 kr) och en gul second hand-kofta, plus jeansjacka och svata boots med träklack. sen såg jag en tjej som köpte grymt snygga skor i (förmodligen) min storlek second hand. 40 kr. ångest. allt har sugit helt enkelt. fast nu är symaskinen inlämnad, jag har funnit två nya väskor, röda strumpbyxor och knästrumpor samt en rutig gigantisk skjorta. 70 riksdaler för kalaset. jag gillar min favoritsecondhandbutik.

  

miscellaneous



en bra dag. en dag då allt slutar och börjar på samma gång. ska hålla mig stark och inte falla för frestelsen.
en trevlig dag också. målade på barn, och de är söta. i mitt djupaste innersta hörs min längtan efter en bäbis.
en tokig dag, rent klädmässigt. jag hade mössa, vilket jag aldrig brukar ha. med min lugg fick tant-mössan (second hand) ligga långt bak, med min påskkärringhalsduk runt halsen och randiga byxor. tröjor - second hand. sen drog jag på mig en blå regnjacka också. pillade ihop halsbandet på morgonen.
en regnig dag idag. till en början iaf.

coll

  
cyklade ensam ner till stan. och ensam är inget negativt enligt min mening. jag gillar att traksa runt själv på stan. gick på flera secondhand-butiker och hittade lite fina grejer. den svarta klänningen kostade en 20:a och var från Åhléns. för hur många år sedan vet ingen. skärpet en femma. väskan är fyndad där tidigare. ikväll sydde jag om  klänningen från en 38:a till en 34:a och blev mycket nöjd faktiskt. nice tyg och allt. så det blir den ikvällbio. men jag ångrade mig från grå strumpbyxor (h&m) + knallila sockar (indiska) till lila leggings (Tricot) med grå knästrympor (h&m). så jag kunde ha skorna. jag hypar oftast nya plagg och kan verkligen inte låta de ligga. de är de mest perfekta just då. so I had to make it work. bytte till en patchworkväska också, drog på en kofta för att klara sig lite bättre från kylan. nu känner jag mig höstig. halsbanden och armbanden fick/köpte jag idag. en femma där, gratis, gratis, gratis där. fast headphonesen fick jag ju igår, de är från h&m. nu är det dags för bio!

 

plucky

294985-118

lite gamla och nya fynd. jeans h&m (rea), linne och bolera second hand. nu ska jag cykla iväg och kolla lite second hand på stan, och skor. senare ska jag träffa en vän. kvällen är dedikerad till min älskade. 19 månader. och bio, förstås. this is England.

RSS 2.0