snapdragon

294985-240 
väldigt cheap dag. tröja & byxor cheap monday, armband 30 kr h&m. och ibland är det tur att jag har små fötter. bikerbootsen från Wedins finns ju inte i min storlek. men det gjorde dessa på Din Sko, för 240 kr. barnavdelningem hell yeah. jag behöver aldrig bli vuxen.

det blåser väldigt här utanför. inuti mig står det stilla. känner mig tom, som om jag vore i ett vakuum. tiden står stilla, jag står stilla, mitt liv står stilla. jag behöver något. tyvärr känns mänskligheten ganska meningslös. och det känns fruktansvärt bisarrt att gå runt här på jorden och bara acceptera hur systemen fungerar. att man ska jobba, att det finns bilar, att man tillagar mat. hur blev det så egentligen? och vad är det som alla jagar så frenetiskt hela tiden? kanske borde jag bli munk i Tibet för att lite ro i mitt liv. jag vet helt enkelt inte längre..

vacillate

senaste dagarna. mycket second hand och h&m. I guess.
  

cackle

 
min "vinterkänsla" försvann visst med snön. nu är det höst och dags för arbete. sköna kläder idag, precis som jag brukade klä mig för 3 år sedan ungefär. och så ska jag ta något par av dessa skor. hoppas dagen blir trivsam.

gash

image234
ett nyfärgat hår. jag trivs. annars känner jag mig ruggigt sliten nu. dagen blev helt balsé på något vis. ledighet när den gått för långt i ett nötskal. jag vet inte längre vad jag ska göra med min "dyrbara" lediga tid. satt hemma hela halva dagen. i och för sig färgade jag ju håret. och steg upp efter 11. men timmarna försvann ändå omärkbart. men tillslut tog jag pappas busskort och första bästa buss ner på stan. roade mig illa kvickt. sen middag hemma, och efter det en tur till hjärtat. och nu är jag hemma igen. känner mig sliten som sagt. och nästan tom.

jag tror på människans egen kraft. att man när som helst kan bestämma sig för något och sedan göra det möjligt. man kan förändra sitt liv imorgon, idag, i denna sekund. allt kan se annorlunda ut över en natt. och när jag tänker så blir jag glad. känner mig ganska lugn inuti också. för jag förstår att allt det här (egentligen absurda livet som är iscensatt på jorden) blir vad jag vill att det ska bli. och det sitter i mig att se till att jag är lycklig. att förstå vad som är viktigt, sluta tänka fel tankar och välja bort det som inte ger mig något av värde.

nu ska jag gå och inspektera färgen (för är den inte jämn nu efter 3 förpackningar måste jag kanske amputera bort lite av min lejonman) och läsa lite i min bok. Nora Roberts tar mig till nya världar. och jag är extremt tacksam för det. kanske ska jag ta och klippa lite i en kofta. det skulle nog vara kul.

leaden

 
tagit min tunga röv till tandläkaren idag. inte nog med att bedövningssprutan är dryg, ska det nödväntigtvis gör ont efteråt när bedövningen släppt. muskels de stack hål i ömmar, helt klart. inte superenkelt att äta. roade i alla fall mig själv på stan och lite second hand, som tröst. jag är ju ledig och allt. fyndade även tyg, till fruktansvärt billiga priser. så det blev hemfärd och placering av den stora röven framför symaskinen. gjorde ju nästan så att bror missade bussen till skolan imorse. så jag försökte motarbeta hans dåliga humör med en liten tröja, så kan skulle rycka upp sig. han blev galet nöjd. jag med, alltså. men tyvärr har jag lite svårt att inte fixa saker till mig själv också. vill ju få bli galet nöjd, jag med. så jag sydde upp en kjol till, så den blev ballongig. kommer aldrig göra några rynktrådar igen i mitt liv (hade visst en bra anledning att sluta för 4 år sedan kommer jag ihåg nu). dags att utöva lite konster i köket nu. a domani.
 

arbitrate

294985-226   
förrgår, igår, idag. det har varit helg, typ. lördagen blev förstörd. ogillar verkligen när det går snett. fatalt snett. hursomhelst blev turen på stan i lördags inte särskilt trevlig. vilket sög. men min älskling peppade upp mig och jag ryckte mig i den korta kragen på jackan och gick en halvtimme själv på stan till sist. hittade läckra leggings på h&m som glänser. resten av den dagen är glömd. annars softade jag runt i sköna koftor hela helgen. sydde upp en kjol så den blev puffipuffig (och är helt fabulous nu). däremot är jag rätt trött nu. ska dra mig till tv:n och någon underbart romantisk film, men tyvärr patetiskt komisk. får se vad som går. stängde på jobbet idag, ensam. kändes rätt sjukt. men det gick i alla fall. var inte där till halv 11. inte Elin, inte.
 (omsydda barnjenas från Jc, linne h&m, väska + kofta second hand. kofta, body, armband, väska second hand, skor Skopunkten, jeans Jc. omsydd kjol, polo, väska second hand, tights h&m. and my fabulous shoes from Tradera.)

knot

 
my new goodies och second hand. är supersliten efter denna dag (eller så håller jag på att bli förkyld). my head is killing me. har haft en mycket trevlig kväll på ett litet café iaf. måste vila. tack och godnatt!

prosaic

 
så här blev det idag. och imorgon. (hahahaha). hittade jazz-byxor i stuprörsmodell på h&m! fattar inte att det ens kan roa någon, egentligen. men men. nitskärpet satt där det skulle (fattar inte varför jag tvekat på det innan. 10 kr lixom, mucho enjoy). är lite tok-halv-sliten efter jobbet. men jag pysslade just ihop ett litet halsband med en svart boll som jag just målat också. och drog på mig flanellskjortan (30 pix), skärpet igen, och så jazz-byxorna. (haha). dags att börja tagga kväll framför tv:n. aka, bestämma mig för vilka gottigheter jag ska ha runt omkring mig. hihi.

(stortröja 40 kr, väskor 40 vs. 20 kr, el second-hando. mp3-hållare h&m, typ 40 kr, och så hade jag ju skorna jag visade upp igår!! lite kallt bara.)

foppish

294985-221 
och så kvällen bravader då. too bad it's not summer anymore.

frivolity

 294985-217
dagens något hiphopish Elin. allt second hand utom brallerna (jc). sen de sista fynden.

[lättsinne], idag. fick tillbaka något förlorat (hoppas jag). tacksamt nog var sinnena öppna och mottagliga för diskussionen.  
[trams], idag. lagade mat åt älsklingen. och lyckades få en lycklig stund efter diskussionerna.
[nöje], idag. gick en sväng på stan med mig själv och hann hitta lite tyg. (har en liten guldgruva där alla tyger kostar 29 kr metern, det är fab.) sen blev det en redig sväng på secondhand-butikerna. vilka jag har bestämt mig för att bli lite lessa på. tills nästa lön, om inte annat.

  
tyg, skor, väska, flanellskjorta. nice. och jag har en viss svaghet för koftor..

fragrance

image216

jag fick på mig kjolen, och strumpbyxor från h&m. linnet, koftan och Sveriges judoklubb-väska är inhandlade second hand. och idag är jag ledig. undrar som bäst vad som ska hända idag. är lite halvsugen på second hand, men det är ju söndag, så inga affärer är öppna. men hey! kanske någon loppis?! ska kolla i tidningen. baby ligger och sover fortfarande hursomhelst. får höra vad han säger när han vaknar.

annars har jag känt mig lite borta några dagar. har haft svårt att sova (något jag aldrig har i vanliga fall). har legat vaken med sjuk ångest över diverse händelser, som jag ältat och ältat och ältat och.. men inatt kunde jag sova bra. känner bara att jag är överflödig här på något vis. känns som att det är så mycket utanför den här kommungränsen som väntar på mig. jag väntar på studier och resor och jobb i andra länder. på nya människor, nya vänskaper och att bo själv. nåväl, det är ju pågång.

nu ska jag skänka mina ögon till nya Elle och Modette som jag knappt hunnit kika i ännu. och så lite frukost förstås. peace out.

tremble

  
kofta, ärvd från mormor, polo h&m, fuzzy-jeans. skorna är köpta för 3 år sedan, i Sollefteå. nysydd kjol i möbeltyg med infälld dragkedja.

acrimonious

 
jag är galet bitter. hittade en kofta för 20 kr på h&m i helgen. sen försvann den. sen hittar jag igen den idag igen, men då kostar den plötsligt 149 kr. hur är det möjligt? - jo, de hade bara 20-kronosrean under helgen. och jag hade ju kunnat köpa den under helgen, bara jag hade hittat den! är så sur. önskar att jag hade letat efter den lite. och att de på h&m inte skulle vara så jävla giriga utan ge mig koftan för 20 kr. fan, h&m sviker mig. jag är trött och less. har på mig jättetråkiga kläder också. jeans och farfarströja, och stövlar. kan det bli mer plain? justja, fick ett samtal och jag ska jobba 3 timmar extra på fredag. slutar 21. "jippie".

astounding


detta är personifieringen av min ibland återkommande inre önskan och förundran. att jag skulle vilja vara/undrar över hur det skulle vara att vara man. och jag ska ta hans brillor.

damn baby, I can't do it that fast but I know somebody who can, Twista!

overwhelm

294985-206  
japp, tillbaka efter en snabb-helg norr över. hittade två magnifika väskor och en underbar klänning (Gudrun Sjödén, som jag hade en lila upplaga av när jag var liten). lyckades ha på mig samma kläder två dagar i rad också, damn. jeans från jc, tröja second hand, kofta (20 kr) och jacka h&m. även mormors gamla skor och en secondhand-väska. idag tar jag på mig klänningen och sedan de sista skorna, som jag också fyndade där. knästrumporna är mammas gamla.
 

prodigy

genialisk klädsel. en med secondhand-boots (med lätt platå, för 10 kr) och jacka + strumpbyxor från h&m barn. sedan (under) samma strumpor, och ett secondhand-linne/överdel av något slag och en mag-hoodie från h&m (20 kr). plus lite accessoarer som klocka och halsband (mamma gjorde det long time ago). dags för en redig secondhand-utflykt imorgon också. ska norröver, där ingen verkar förstå värdet av second hand och alla godsaker finns kvar, och de är nästan gratis. so long suckers.
 

cease

294985-201
ledig och börjar bli förkyld. men jag har haft en så sjukt slapp och skön dag idag. frukost, tv, tv, tv, lite godis, tv, pyjamas, filt. very nice. fast jag är ju inte ledig hela dagen, förstås. några timmar jobb ikväll blir det allt.

 

igår och idag. tataa. (och håret växer fan.)









dreamt

294985-197  
jag har inte accepterat hösten. vet inte om det är något bra eller dåligt, just nu. i vanliga fall ändras min sinnesstämning helt. jag får en "lukt" genom hela mig, och så är allt förändrat. höst, vinter, vår, sommar. men inte den här gången. kanske är det för att jag inte börjat skolan. (vilket jag faktiskt tycker är mycket skönt. tänk att slippa alla dagar man måste plugga. bara slippa dem helt enkelt. och det gör jag nu, fan vad det är härligt.) det är inte samma rutiner eller något. utan jag har mitt jobb, som rullar på precis som det gjort hela sommaren. och det är helt nytt. eller så har jag lärt mig att leva i hösten. inte stressa mig igenom den. utan faktiskt se varje dag hur löven ändrar färg. lärt mig älska det. lärt mig leva i nuet, om inte annat. jag lever och andas. längtar här ifrån. är ledsen över vad som går förlorat, men går på starka ben genom varje dag. det är fantastiskt hur man ständigt växer.

 

RSS 2.0